Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odstartovala zimní příprava na jarní část sezóny.

27. 1. 2022

radek-stol-v-souboji---foto--jaroslav-zeman--decinsky-denik.jpgFotbalové Dobkovice zahájily zimní přípravu na jarní část sezóny. Dobkovice po podzimu skončily na čtvrtém místě tabulky a na druhé místo ztrácejí čtyři body. Trenér Zdeněk Štol musí přes zimní přestávku řešit nejen absence, které vznikly v průběhu podzimu, ale také zimní soustředění, které je nejisté a také start jarní soutěže, který začíná poměrně brzy a to 13.3.2022.

 

 

 

 

 

 

 

Hráči SK Dobkovice zahájili přípravu na jarní část sezóny v úterý 25.1. na umělé trávě v Dobkovicích. Na prvním tréninku se sešlo více méně zdravé jádro týmu.  ´´Doufám, že postupně se připojí i další hráči. Postupně bychom měli střídat umělou trávu s tradičním silovým tréninkem v tělocvičně. V druhé polovině února, dovolí-li to covidová situace, bychom chtěli odehrát nějaká přípravná utkání. V plánu je i tradiční třídenní soustředění v Jiřetíně pod Jedlovou ale zatím není daný termín a podmínky pro absolventy,, řekl na úvodním tréninku hlavní trenér, Zdeněk Štol.

 

 

trener-zdenek-stol--zdroj--decinsky-denik--jaroslav-zeman.jpg

 

 

K mužstvu se konečně připojil David Kutzler, který podzimní část absentoval kvůli vážnému poranění Achillovy šlachy. S mužstvem se začne připravovat i bývalý brankář Dobkovic, Lukáš Vlk, který naposledy chytal v německém Bad Schandau. Až na konci přípravy se k mužstvu přidá Tomáš Dyrynk, který v prosinci podstoupil operaci menisků a měl by tak mužstvu na jaře pomoci.

 

 

Naopak na celé jaro vypadla dvojice Radek Štol a Tomáš Boček. Radek Štol je už po operaci, když si přetrhnul v zápase s Hařmanovem přední zkřížený vaz v koleni a tak ho bude čekat dlouhá rehabilitace. Druhý jmenovaný bude také absolvovat operační zákrok kolene, kromě přetrženého zkříženého vazu, došlo i k poranění menisku. Další absencí na jaře bude Nikolas Petrů, který bude chybět z pracovních důvodů.

 

 

Dobkovice zahajují jarní část 1.B Třídy doma proti České Kamenici, výkop je zatím hlášený na 13.3. (NE) od 14:30 hodin. Konec sezóny je v tuto chvíli hlášen opět na neděli 19.6. a to s Českými Kopisty na domácím hřišti.

 

Kompletní los soutěže naleznete opět v naší rubrice; Los soutěže - Jaro 2022