Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jaro je pryč, blíží se letní příprava a nová fotbalová sezóna.

8. 7. 2021

michal-stol-a-ondrej-linek---zdroj--decinsky-denik--autor--jaroslav-zeman.jpgJarní fotbalová část je už dávno minulostí. Dobkovice v ní sehrály čtyři přátelská utkání, přičemž tři vítězně. Nyní probíhá letní přestávka a od druhé poloviny července začne letní příprava - na snad už novou kompletní fotbalovou sezónu 2021/2022.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobkovice budou opět startovat v krajské soutěži, kde na podzim skončily na 7.místě. Nový ročník fotbalové 1.B třídy začne letos netradičně velmi brzy. Dobkovice opět v prvním hraným kole narazí na favorita soutěže, FK Junior Děčín. Ten přivítají na svém domácím hřišti v neděli 8.8.21 od 17:00 hod. Ve druhém kole zajíždí do Děčína na Union Děčín a třetí kolo doma přivítají soupeře od Ohře, Slavoj Bohušovice. Mezi nové týmy 1.B Třídy budou patřit SK Roudnice B, FK Chuderov a FK Chabařovice. Hrací den je zatím psaný na neděli odpoledne. Podzimní část, by měla končit 14.11.21 v České Kamenici. Celkově bude záležet jaká bude současná epidemiologická situace v ČR.

 

Dobkovice hlásí před sezónou první posilu, z TJ Povrly přichází záložník Karel Pekař. V současné situaci nejsou hlášeny žádné odchody z klubu. Už v průběhu jara ukončil své působení v Dobkovicích Christian Popescu. Chrisi děkujeme za pomoc.

 

Nová fotbalová sezóna 2021/2022 začne oproti jiným ročníkům už v prvním srpnovým víkendu. Tento dřívější start je zapříčiněn kvůli pandemii Covid-19. Vzhledem k těmto okolnostem bude pro trenéra Zdeňka Štola náročné sestavit potřebnou soupisku hráčů, kterou budou bohužel v létě omezovat rodinný dovolený, pracovní vytížení a nebo případné Covidové karantény.