Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dobkovicím se v přátelských zápasech daří.

12. 6. 2021

dsc_0095.jpgKonečně došlo na dlouho očekávané rozvolnění a s ním i možnost se konečně vrátit na trávníky a začít hrát fotbal naplno. Dobkovice vyzvaly na přátelský zápasy celky Velkého Března a Duchcova. Další zápasy na sebe nenechají dlouho čekat. Hrát se bude až do konce června. Nový ročník krajské soutěže, by měl začít začátkem srpna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Covid-19 zastavil a posléze zrušil všechny fotbalové soutěže. Do konce června se tak budou naši fotbalisté připravovat a vracet zpět do tréninkového procesu. Krajská soutěž bude startovat dle dostupných informací už začátkem srpna, takže letní příprava bude vlivem letních dovolených krátká, než bylo zvykem.

Dobkovice se letos opět mohou těšit na další účast v krajské soutěži, která se minulý rok vlivem pandemie nedohrála. Dobkovice se umístily uprostřed tabulky na 7 místě, se ziskem 12 bodů a se skórem 27:28.

 

První přátelský zápas od října 2020, kdy došlo k přerušení soutěže - se odehrál 22.5. proti Velkému Březnu. Na fotbalistech byla takhle velká přestávka patrná, přesto první výhra v poměru 4:1 těšila. Další sobotu opět na domácím hřišti přivítaly Dobkovice Duchcov. Soupeř jiné úrovně, hrající také 1.B třídu ale ve skupině B, byl rovnocenným protivníkem. Výhra 2:1 pro Dobkovice je o to cennější. Dalším soupeřem budou Novosedlice a v jednání jsou ještě další zápasy.